Vitamin Rosakkan Buah Pinggang?

Memang betul!

Saya pun takut! Nak cari mana spare buah pinggang kalau dah rosak kan?

Kerana sebab itu saya cuma yakin hanya brand Shaklee mampu membuktikan produknya selamat.

Bukti??

Ya ! bukan syiok sendiri claim sana sini Shaklee always the best suplement in the world (dalam suplimen shaklee juga ada bahan-bahan ‘sunnah’ tapi korang je yang tak perasan)☺️

Korang tau apa tu Landmark Study?

Setakat ni Shaklee hanya satu-satunya syarikat MLM berasaskan produk suplimen semulajadi pertama di dunia sanggup dan berani menguji keberkesanan pengambilan produk Shaklee ke atas pengamalnya.

Buat apa nak takut kan kalau dah yakin Shaklee ni semulajadi dan tak merosakkan tubuh badan umat manusia.

Shaklee dah ada saintis sendiri test bagai tapi kenapa perlu lagi buat eksperimen daripada pihak KE TIGA. Nak buktikan apa lagi?

Seorang saintis yang sangat mahir dalam bidang nutrisi mengetuai eksperimen untuk mengkaji manfaat dan risiko pengambilan pelbagai suplimen dalam tempoh jangka masa yang panjang.

Meh kita tengok graf:

📘Tidak mengambil sebarang suplimen
📕Makan suplimen jenama lain
📗Makan suplimen Shaklee selama 20 tahun ke atas

Apa result daripada hasil eksperimen Saintifik?

Jom ambik contoh graf kedua:

Peratusan group 📗 tak sampai 3% mengalami insiden serangan jantung. Lagi menghairankan mengapa group 📕 mencanak peratusannya berbanding group 📘 yang tidak mengamalkan apa-apa Suplimen

Mahal study ni bukan calang-calang syarikat mampu buat dan boleh bertahan lama.

Berubahlah kepada brand Shaklee. Saya boleh bantu anda. Mengapa tidak?

Saya salah seorang pengamal suplimen Shaklee dan merasai sendiri Shaklee Effect.

“Your Future Will Be Exactly What You Think To Make It” – Dr. Forest C. Shaklee

By | 2017-05-11T20:21:19+00:00 September 16th, 2016|Blog|0 Comments

About the Author:

Seorang suri rumah bergraduate sepenuh masa dan bergelar WAHM menceburi perniagaan atas talian dengan niat untuk membantu masyarakat di luar untuk lebih sihat dan kewangan yang lebih baik. Sahaja aku berniaga kerana Allah Taala. Help others to help others.

Leave A Comment

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This site is protected by wp-copyrightpro.com