Suplimen Kehamilan Paling Selamat, Terbaik, Dan Semulajadi

Pada saat ni kandungan dah mencecah 33 minggu.

Macam-macam hal jugak sepanjang tempoh kehamilan ke3 ni. Sungguh berbeza dengan terdahulu.

Mual lebih teruk dan kerap. Boleh rasa keletihan yang amat sangat terutama semasa awal-awal sampai ke UK ni.

Mar tak biarkan lama-lama. Cuba ambik set kehamilan ni dengan konsisten sebaik mungkin. Hampir kesemua Mar up kan dose mengikut keperluan tiap trimester.

Alhamdulillah setakat ni dah takda keletihan melampau walaupun seharian duk naik tangga 3 tingkat tiap hari.

Emosi pun lebih tenang, kalau ada hari rasa serabut dek kebisingan anak-anak, kurang B Complex ler tu.

Paling best kulit pun terr’moist’ ,basah je walaupun tak pakai Enfuselle Hydrating Moisturiser tu hari hari.

Gusi berdarah dan keputihan pun bebas dek kerana up kan dose antibodi badan. Semestinya dengan Sustain Release Vita C Plus 500gm. Rupanya bukan calang-calang vitamin C Shaklee ni.

Omega pulak boleh mengurangkan keradangan akibat keputihan tu.

Paling best segar je bangun pagi walaupun tidur sedikit lewat. Pagi-pagi je dah membuang , opkos kerja Ostematrix la tu.

Pendek kata puas hati lah dengan set kehamilan ni cuma mesti kerap minum air kosong supaya tak mengantuk sebab hampir semua dah upkan dose kepada sekali ganda.

Aneamia @ carrier Talassemia dan keputihan teruk ketika hamil?

Jangan segan PM Mar ye👇

By | 2016-09-16T17:23:25+00:00 September 16th, 2016|Blog|0 Comments

About the Author:

Seorang suri rumah bergraduate sepenuh masa dan bergelar WAHM menceburi perniagaan atas talian dengan niat untuk membantu masyarakat di luar untuk lebih sihat dan kewangan yang lebih baik. Sahaja aku berniaga kerana Allah Taala. Help others to help others.

Leave A Comment

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This site is protected by wp-copyrightpro.com