ESP Protein Berasaskan Tumbuh-tumbuhan Berkualiti Tinggi

Protein adalah bahan utama dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu dalam badan serta komponen utama kepada hormon manusia. Ia juga merangsang fungsi psikologi. Maka, setiap organ kita memerlukan protein. Kekurangan protein menyebabkan kelemahan dalam sistem imun untuk melawan penyakit, masalah lebihan air yang tinggi dalam badan,kehilangan kepejalan dalam otot, perubahan warna rambut, bantut pertumbuhan, masalah penghadaman, masalah penghasilan darah dan hormon, dan akhirnya boleh membawa kepada kegagalan fungsi organ yang akhirnya boleh membawa kepada kematian.

Fungsi Utama ESP

 Awet Muda 
Asid Amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland, dan lain-lain.

❖ Hormon 
Kacang soya merupakan satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones seumpama fungsi hormon wanita. Justeru, ianya membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoperosis, dan sakit jantung.

❖ Kesihatan Prostat 
Terdapat Genistein dalam kacang soya yang terbukti berkeupayaan untuk memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Maka, ianya boleh mengekang sel kanser daripada tumbuh dan terus merebak. Selain itu, ianya sangat baik untuk pemulihan ovari, uterus, menopaus, dan pembesaran prostat.

❖ Meremajakan Kulit 
Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutaan, agen anti-penuaan, mengembalikan radiant kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka, dan mengurangkan kesan parut.

❖ Memberi Tenaga Berpanjangan
 Selain memberi tenaga segera yang berpanjangan, protein soya juga mampu meningkatkan sistem imun, mencegah migrain, insomnia, dan tekanan emosi.

 Pigmentasi 
Kebaikan lain ialah membantu masalah keguguran rambut dan beruban selain membaiki pigmentasi, kedutan akibat penuaan.

Membaiki Memori 
Meningkatkan kualiti dorongan seksual dan rangsangan, memori , dan vitaliti.

Hubungi saya di maklumat tertera untuk sebarang pertanyaan dan konsultasi khas (eksklusif):

:: HUBUNGI ::

NIK SITI MARDHIAH ABD RAHMAN

-Konsultan Pemakanan dan Nutrisi-

-Shaklee Independant Distributor-

Shaklee ID: 887698

SMS / CALL

+6010- 409 1015

EMAIL

mardhiah@momsuperblife.com