Keaslian Laman Kami

Laman Web Momsuperblife aslinya dibina oleh Nik Siti Mardhiah selaku admin.

Penafian

Kenyataan di halaman ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuh, merawat, atau mencegah sebarang jenis penyakit dan ianya tidak dinilai oleh badan FDA (Food And Drug Administration).

Kami bukan pakar pemakanan, dietition, pengamal perubatan profesional berdaftar. Segala info dalam laman ini dirangka dengan niat untuk mendidik, menyebarkan maklumat, serta mengubah sikap masyarakat supaya cakna akan kesihatan. Maklumat kenyataan di sini bermaksud memperkukuhkan saranan-saranan pakar perubatan, supaya masyarakat dapat membuat keputusan yang tepat mengenai kesihatan mereka sendiri. Maklumat di laman web ini adalah berdasarkan fakta, kajian, pengalaman peribadi, dan maklumat yang di terima daripada para profesional perubatan pihak ketiga yang mempunyai reputasi yang baik (di mana ianya di dokumenkan)

Privacy

Kami tidak suka kan spam. Kami tidak akan kongsikan maklumat peribadi anda kepada pihak ketiga.  Maklumat anda hanya digunakan untuk bertujuan komunikasi berkaitan soal jawab artikel dan entri blog, serta khabaran tawaran istimewa yang berkemungkinan sesuai untuk anda. Anda bebas untuk unsubscribe pada bila-bila masa.

Komen

Sebarang maklum balas di setiap entry blog yang berunsur carutan, biadap, spam, dan tiada kaitan dengan isu artikel akan di sekat. Kami di sini berniat membantu maka komen dan maklum balas daripada anda juga mestilah baik dan bernas. Kami akan menapis sebarang link dari luar yang di kemukakan di ruangan komen jika untuk mengatasi kandungan isu kesihatan dari laman Momsuperblife kandungan yang tidak sesuai untuk kepentingan kesihatan umum.

Iklan / Link Affiliate

Team kami membuka peluang pengiklanan dan program affiliate di laman Momsuperblife. Kami menerima komisyen daripada produk atau perkhidmatan yang di iklankan. Walau bagaimanapun, iklan atau sebarang produk yang diiklankan mestilan selari dengan aspirasi website kami iaitu TERBUKTI berkesan dan bermanfaat, selamat, dan sesuai dengan kesihatan umum.

Sumber Media

Setiap imej samada bergambar atau video di dalam laman ini adalah daripada sumber kami sendiri, sumber sedia ada di laman sesawang, dibeli, keizinan daripada pihak tertentu, yang dikredit,  dan yang di link semula. Sebarang imej bergambar dan video daripada Momsuperblife adalah hak cipta terpelihara. Barangsiapa yang gagal kredit dan link semula ke laman kami akan dianggap melanggar etika hak cipta.

Plagiarism

Tahukah bahawa duplikasi content akan menjejaskan ranking di Google bagi kedua-dua pihak? Sekiranya anda berminat untuk berkongsi isi kandungan mana-mana artikel, admin menyarankan anda merumuskan atau menulis semula dengan ayat sendiri atau link semula isi kandungan itu ke website kami. Adil kan? Situasi Menang=Menang

 

 

 

 

 

 

Terima Kasih Di Atas Kerjasama Anda