Cepat Sihat Walaupun Berpantang Sendiri Jauh Di Perantauan

Sejak bersalin tu hari pertama kali consume sebegitu banyak suplimen dalam satu hari.

Tapi Mar tak pernah dedahkan berapa jenis duk makan tiap hari.

So ini senarai suplimen yang Mar konsisten sepanjang berpantang:

Set Post-Natal aka Set Berpantang
********************************

Vita-Lea
SR Vita C Plus
B Complex
Ostematrix
Alfalfa
ESP

Tambahan
**********

Vivix
Zinc
Carotomax
Garlic Complex
Lecithin
Omega Guard

Lain kali Mar cerita kenapa banyak betul yang tambahan tu. Bukan syiok syiok makan tau. Itu pun rasa nak tambah lagi bagi lagi UMPPHH VAVAVOOM.

Semua tu Mar suka, semua penting dan ada fungsi masing masing untuk kesihatan sewaktu berpantang.

Walaupun set berpantang sentiasa di hati, tapi Mar TERR…SUKA dengan #VIVIX, dah jadi feveret, 1 sudu kecil tiap pagi pun dah memadai. Peringkat awal bersalin cara pengambilannya berbeza.

Nampak gayanya Cik Vivix dah masuk top list untuk para ibu berpantang lepas bersalin bukan lagi hanya untuk pesakit kronik. Tak kurang ramai terpaksa berpantang sendiri dengan anak kecik berderet, nak urus diri sendiri dan baby baru, harus segera sihat dan cergas lah kan. Feedback sangat memberangsangkan.

Insya Allah Vivix tidak mengganggu kelancaran darah nifas, rahim pun mengecut dengan baik.

Hakak ni minggu terakhir sebelum bersalin duk perhati je Miss Velvet tu, teringin nye i’olls, ye lah kan sewaktu mengandung memang tak boleh minum tonik merah ni.

3 jam lepas bersalin terus minum Vivix dengan beberapa supliment basic lain. Best betul effect dia. Ish ni kena buat entry bersiri. Teruja rasa nak share pengalaman emas dengan ibu ibu sekalian.

Alhamdulillah waktu berpantang sudah hampir ke penghujungnya, 44  hari. Hari selebih nya lagi tu jaga pemakanan (elak makanan sejuk ) dan kalau boleh elakkan kerja kerja berat.

Cukup 100 hari berpantang moga moga slim lah. Kalu tidak sia sia je makan berbiji Lecithin dan regim berpantang bagai tu

SidPro
Mardhiah +44 7803 352084‬‬

 

By | 2016-11-28T02:14:25+00:00 November 27th, 2016|Blog|0 Comments

About the Author:

Seorang suri rumah bergraduate sepenuh masa dan bergelar WAHM menceburi perniagaan atas talian dengan niat untuk membantu masyarakat di luar untuk lebih sihat dan kewangan yang lebih baik. Sahaja aku berniaga kerana Allah Taala. Help others to help others.

Leave A Comment

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.